1313/0707-1717

Thrane Erhverv A/S er nyt medlem

Thrane Erhverv A/S er nyt medlem

Thrane Erhverv A/S kerneområde er rengøring af kontor-, butik- og industriarealer.

De kan tilbyde din virksomhed en individuel og fleksibel rengøringsløsning, der ugen igennem veksler mellem let- og grundig rengøring alt efter lokalernes anvendelse og belastning.
En rengøring der udføres af faste og kompetente medarbejdere, der hver dag sørger for, at lokalerne er rene og tiltalende – så du og dine kollegaer har et rart arbejdsmiljø.

Thrane Erhverv A/S er et firma, der bygger på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr for at opnå en høj kvalitet til en fornuftig pris.

Hos Thrane Erhverv vil du opleve et samarbejde baseret på høj stabil kvalitet, service, tillid og Nordjysk grundighed.

Firmaet er præget af en ung og dynamisk indstilling til opgaverne, og er ikke belastet af en lang række ledere og mellemledere. De har en tæt og direkte dialog med deres kunder, så opgaverne løses hurtigt og kompetent.

Thrane Erhverv A/S tror på at tæt kontakt, og hurtig opfølgning er alfa og omega i et sundt og aktivt kundeforhold.

Visionen med Thrane Erhverv A/S er, at skabe en sund virksomhed med glade medarbejdere og tilfredse kunder. De er ikke de billigste på markedet, og de tror fuld og fast på, at kvalitet og pris hænger nøje sammen.

I 2010 og 2011 blev Thrane Erhverv A/S udnævnt som GAZELLE virksomhed af Børsen.

Du kan læse mere om Thrane Erhverv A/S her.

Thrane IMG_0131

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram