1111/1111-1616

Teaterforeningen TEATERNORD

Teaterforeningen TEATERNORD

Skab kulturelt samarbejde

I teaterforeningen TeaterNord brænder de for, at lave vedkommende professionelle kulturprojekter, i en historisk kontekst, der handler om personer fra Nordjylland, vi allesammen har hørt om og som har gjort en forskel for Nordjylland.

"Vi er med i ErhvervsNetværk 9220 for at skabe et samarbejde om TeaterNords kulturevent og sommerforestilling i Aalborghus slots gård 2017, JOMFRU ANE og MAREN TURIS ’de gode koner fra Aalborg’" siger kunstnerisk og administrativ leder af TeaterNord, Martin Schwab.

I Aalborghus Slotsgård er der en helt unik ramme for at fortælle Nordjyllands og Aalborgs historie. Historien om mennesker, der har haft en særlig betydning for den nordjyske fremtid, på hver deres måde. Jens Bang eventen i 2013. Skipper Clement eventen I 2015. Og nu eventen om Jomfru Ane og Maren Turis til august 2017 i forbindelse med Aalborg Festivals.

TeaterNord producerer kulturelle samarbejder til gavn for Nordjylland og til gavn for dig/jer, jeres kunder og jeres medarbejdere.

TeaterNord laver er kultursamarbejde som passer til din virksomhed.

Med en kulturaftale er du synlig!

TeaterNord har kulturaftaler med:……………

Aalborg Kommune,

Salling Fondene,

VisitAalborg,

Aalborg Kongres og Kultur Center,

A/S Enggaard.

Læs mere om TeaterNord her.

TeaterNord-logo-transparent

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram