0404/0808-1515

Spisepause.nu

Spisepause.nu

Frokost med kvalitet og design

Slagteren & Kokken i Gistrup og Bageriet Haals er gået sammen om konceptet Spisepause.nu, hvor de fra midten af august tilbyder en ”madpakke” til håndværkere på farten. Bagermester Jan Haals og hans kone Gitte står for det frisk brød og slagtermester Claus Jensen leverer pålæg af bedste kvalitet. Spisepause.nu laver både morgenmadspakker og frokost pakker, som kan bestilles via deres hjemmeside eller app til mobiltelefonen.

Som udgangspunkt henvender ”madpakkerne” sig til håndværkere, der arbejder på hospital byggeriet her i opstartsfasen, men ønsket er også at tiltrække de studerende på Aalborg Universitet og andre byggepladser, håndværker og virksomheder. Ved bestilling hos Spisepause.nu kan kunderne springe køen i butikken over, hvilket betyder de også har tid til at nyde deres madpakke i spisepause. Derudover tilbyder Spisepause.nu også levering af madpakkerne til større virksomheder, således kunderne kan spare tid og penge på frokosten. Frokosten leveres i en speciel designet kasse, der har været nomineret til flere designpriser. Virksomheden er stadig i en opstartsfase, men fremtiden ser lys ud.

Læs mere på deres hjemmeside her 

claus
Claus Jensen
Partner
Spisepause.nu

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram