18/12/2018

Sparekassen Kronjylland er nyt medlem

Sparekassen Kronjylland er nyt medlem

Sparekassen Kronjylland er en bank der hviler på 4 grundlæggende værdier, -Imødekommende, -Troværdighed, -Kompetence, og -Kundefokus. Disse værdier har til formål at hjælpe kunderne til at få det bedste ud af deres økonomi. Sparekassen Kronjylland vil være kendt for at drive en virksomhed med høj etik og stor forankring i de lokalområder, hvor de driver afdelinger. Det gør de ved at være engageret og være en aktiv del af områdets udvikling, ligesom Sparekassen bidrager med sponsorater og gavefondsdonationer indenfor områder som sport, kultur, uddannelse og erhvervslivet. Sparekassen Kronjylland har ofte ydet hjælp til nye projekter enten som sparringspartner, igangsætter eller med støtte, og de vil gerne opbygge et samarbejde, der er baseret på engagement, indlevelsesevne og gensidig forståelse for hinanden.

Som et led i det samarbejde tilbyder Sparekassen Kronjylland kompetente rådgivere, der følger din virksomhed tæt, en stærk netbank til erhverv, ekspertise, der sikrer din samhandel med udlandet og kompetent investeringsrådgivning.

Blandt andet tilbyder Sparekassen Kronjylland forskellige finansieringsløsninger og tilpasser dem efter din virksomheds aktuelle behov og du får adgang til en stærk netbank, der nemt spiller sammen med gængse økonomistyringssystemer. Er du ejerleder, håndterer Sparekassen Kronjylland sammenhæng mellem din privatøkonomi og virksomhedens økonomi.

Du får adgang til både privat- og erhvervsrådgivere og det sikre, at banken tager vare på både din private økonomi og din virksomheds drift.

Læs mere her: https://www.sparkron.dk/om-sparekassen/find-afdeling/afdelinger/688-alborg

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram