0606/0404-1616

SP Entreprise APS

SP Entreprise APS

SP Entreprise er en virksomhed, der beskæftiger sig med stålmontage, svejsning og andre smedeopgaver. Virksomheden har adresse i Svenstrup J, 10 km syd for Aalborg, hvorfra administration, planlægning og tilbudsudregning udføres. Det er dog vigtigt at pointere, at virksomheden påtager og udfører arbejdsopgaver i hele landet.

Udover fagentrepriser tilbyder SP Entreprise også outsourcing af smede- og svejseopgaver. Hos SP Entreprise stilles der krav til medarbejderne. De har en forventning til den enkelte om at tage del i ansvaret og arbejdsopgaverne, og da virksomheden er afhængig af sine medarbejdere, gør de meget ud af, at den enkelte er motiveret og kvalificeret til at udføre et godt stykke arbejde.

SP Entreprise bestræber sig på at udføre montageentrepriser af høj kvalitet, overholde tidsplaner og aftaler i øvrigt, at være fleksibel samt gennemføre de pågældende opgaver i et godt samarbejde med vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Læs mere på www.spentreprise.dk

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram