1212/0808-1616

Snapp ApS

Snapp ApS er nyt medlem

Snapp - Building Better Apps

Snapp udvikler apps, som brugerne ikke kan undvære. App'en skal kunne præcis det, som brugeren netop står og mangler, og deres dygtige udviklere i Aalborg sikrer, at app’ens features, brugervenlighed, design og kundens værdier er i centrum. Snapp håndterer hele processen fra idé til design og udvikling af brugbare apps til oplægning på App Store og Google Play.

Snapp er eksperter i appudvikling til alle platforme: iOS, Android og Windows Phone.
Deres udviklere har de nødvendige tekniske kompetencer, der sikrer en god brugeroplevelse på tværs af alle platforme. Som et af de første appbureauer i Aalborg, har de valgt at arbejde med Xamarin, som giver mulighed for at genbruge store dele af koden, så det bliver billigere at udvikle apps til flere platforme.

Snapp rådgiver ærligt om gode og dårlige løsninger, så de sammen med kunden kan udvikle den helt rigtige app til kunden og kundens behov.
Snapp kan med erfaringer og kompetencer dække kunden godt og trygt ind. Hele processen fra den første geniale tanke til udgivelsen af kundens app har Snapp stor erfaring med.

Snapp:

–  håndterer hele processen

–  har erfaringer med idéudvikling fra apps indenfor mange brancher

–  er danmarksmestre i Xamarin, som giver en billigere løsning til flere platforme

–  udvikler til iOS, Android og Windows Phone

–  er en nordjysk softwarevirksomhed med professionel tilgang til app udvikling

–  har en dynamisk projektstyring med Scrum-tilgang

 

Du kan læse mere om Snapp ApS her

 

snapp - logo

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram