2929/0101-1919

S.P. Jensen A/S er nyt medlem

S.P. Jensen A/S er nyt medlem

S.P. Jensen A/S er et mere end 100 år gammelt firma, som blev grundlagt at en ung murersvend i 1911. I 1996 købte Tom Thomsen entreprenørafdelingen og startede med 6 medarbejdere. S.P. Jensen A/S fik for alvor vokseværk i 2008, da Klarup Varmeteknik blev en del af virksomheden. De nye VVS-opgaver førte flere forskellige arbejdsopgaver med sig og murer-, tømrer- og malerafdelingen blev oprettet. I 2017 blev el-afdelingen etableret, og gruppen af håndværkere var komplet.

S.P. Jensen A/S er i fuld gang med et generationsskifte, da direktør Tom Thomsen gennem 22 år takkede af i slutningen af 2018. Morten Hybertz Bak er tiltrådt som administrerende direktør og Allan Alberg som teknisk direktør. Den nye ledergruppe ønsker at forsætte det gode arbejde og bibeholde de gode traditioner samtidig med, at S.P. Jensen bliver klar til fremtiden.

Virksomheden er i dag et dynamisk entreprenørfirma med autorisation inden for kloak, VVS og el. S.P. Jensen A/S beskæftiger ca. 90 medarbejdere med stor social ansvarlighed og plads til alle.

S.P. Jensen A/S udfører mindre entrepriseopgaver for private, det offentlige og erhvervskunder. Derudover har de mange opgaver indenfor TV og spul, kloak, VVS, el, murer, tømrer og malerarbejde. Alle opgaver bliver udført med deres slogan ”for en grøn fremtid” i tankerne, og de har stor fokus på korrekt affaldshåndtering, brug af miljørigtige materialer og sikkert arbejdsmiljø.

S.P. Jensen A/S er et Nordjysk firma beliggende i Svenstrup, som udfører opgaver fra Skagen til Hobro. Alle opgaver får en formand tilknyttet, som følger sagen fra start til slut og sikrer, at kunden får den bedst mulige oplevelse. De vil være vores kunders første valg.

Læs mere her:

 width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram