1616/0808-1616

Rikke Zaar er nyt medlem

Rikke Zaar er nyt medlem i netværket

Rikke Zaar

Seksualitet & Livskvalitet

Rikke Zaar tilbyder samtaler og sessions til singler og par, der har seksuelle problemer og/eller ønsker at blive klogere på, udvide og eksperimentere med deres sexliv.

Som massageterapeut og med fokus på kroppen hjælper Rikke Zaar sine klienter med at blive bedre til at være i deres krop samt til elske og respektere dens grænser og behov. Derved bliver de bedre til at slukke for tankemylderet, give sig hen, tage imod og nyde det der er.

Rikke Zaar arbejder holistisk og er inspireret af mindfulness samt den nyeste viden indenfor sex, krop og psyke – hvilket betyder en bevægelse væk fra præstation og hen mod mere nydelse og nærvær. Rikke Zaar arbejder både med den kliniske og den følelsesmæssige del af processen

Rikke Zaar har altid fokus på og respekt for klientens værdier og ønsker og har et professionelt ordentlighedskodeks, hvor tavshedspligt og respekt for klientens grænser og personlige udfordringer sættes højt.

Rikke Zaar tilbyder også undervisning, vejledning, foredrag og supervision til professionelle og organisationer, der ønsker hjælp og vejledning til at lære at tale med deres klienter/brugere/ansatte/elever om seksualitet både på et fysisk og følelsesmæssigt plan.

Rikke Zaar har over 20 års erfaring med undervisning, foredrag og formidling, hun er cand.mag. i Dansk og Psykologi, massør, coach og er snart færdig med en sexologuddannelse. Desuden har hun arbejdet med coaching og personlig samtale i over 10 år.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram