2222/0404-1616

Richardt Thomsen Aps er nyt medlem

Richardt Thomsen Aps

Richardt Thomsen ApS beskæftiger sig med entrepriseopgaver indenfor erhvervsbyggeri. Et af de igangværende byggerier, for Dansk Boligstål på Assensvej i Aalborg Øst, er en ny lager- og logistikhal på 1337 m2. Dette byggeri er grunden til at Richard Thomsen Aps blev bekendt med ErhvervsNetværk 9220, og de er glade for nu at være en del af netværket. Richardt Thomsen ApS har adresse i Brønderslev i den nye udviklingspark, men det er kun i en kortere periode, da de har købt en grund, ikke langt fra hvor v ligger nu, hvor de vil bygge eget. Selvom virksomheden har til huse i Brønderslev, betyder det ikke, at de kun udfører arbejde i Nordjylland, men de påtager sig gerne arbejde i hele landet. Når man vælger Richardt Thomsen ApS som entreprenør, kan man forvente kreativitet omkring udformningen at sit byggeri.

Richard Thomsen Aps opererer med den nyeste viden fra erhvervslivet såvel som videnskaben. Dette sikrer kunderne mere interessant, nyskabende og kvalificeret rådgivning, som er en afgørende faktor for, at de kan levere bedre og mere gennemtænkte løsninger til gode for deres kunder.

Går man med tanker om, at skulle udvide sin virksomhed, eller er lageret blevet for lille, så kontakt Richard Thomsen Aps.

Lær firmaet Richardt Thomsen ApS bedre at kende på: www.r-thomsen.dk

richard t

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram