23/02/2018

Revice

Revice

Revice er et frisk pust til revisionsbranchen, hvor kunden og kundens forretning er i højsædet. Deres vision er at betjene dig som virksomhedsejer igennem aktiv og proaktiv sparring og rådgivning – du har hørt det før, men Revice mener det, og derfor har de optimeret deres koncept med fokus på rådgivning.

Revice tilbyder et Full-Service koncept, hvor de som rådgivere udover den årlige revision, deltager i løbende møder med dig. Til hvert møde foreligger en individuelt tilpasset dagsorden, baseret på din virksomhed og de risici og muligheder du som virksomhedsejer til dagligt arbejder med.

Deres koncept sikrer, at du som kunde altid har en engageret og nærværende sparringspartner, der altid ved, hvad der foregår i din virksomhed.

Møderne er inkluderet i dit årlige honorar! – og deres honorarer er alligevel yderst konkurrencedygtige.

Visionen

Vision for Revice er opbygget på en organisation bestående af 3 elementer: Revision og rådgivning, skatterådgivning, samt bogholderiassistance.

Fælles for begge deres afdelinger gælder, at medarbejderne er erfarne og veluddannede, med andre ord får du som kunde altid den bedste betjening fra de mest kompetente medarbejdere.

Revices forretning bygger på, at du som kunde altid får den mest optimale løsning til din situation og netop derfor sender de ikke en elev til at varetage dit bogholderi, ligesom at deres skatterådgivere og revisorer er ansat ud fra, at de vil have de bedste og mest kompetente medarbejdere.

Revise tror på nærværende kunderådgivning – kvalitet i deres arbejde er en selvfølge.

LÆS MERE HER:
http://revice.dk/forside.aspx

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram