2222/0909-1616

Restaurant TABU er nyt medlem i netværket

Restaurant TABU er nyt medlem i netværket

Restaurant TABU i Aalborg genåbnede torsdag den 1. september 2016, med Michael ”Miv” Pedersen ved roret.

Siden 1. pladsen i 2013, til DM for professionelle kokke, er det gået stærkt for 31 årige Michael ”Miv” Pedersen. Som medejer, og køkkenchef på CANblau Tapasbar i Aalborg, har Michael sammen med sit dygtige køkkenhold begejstret gæsterne med innovative og temperamentsfyldte tapas. CANblau Tapasbar vil stadig, efter overtagen af Restaurant TABU, være omdrejningspunktet for Michael ”Miv” Pedersen.

Den ægte kærlighed til nordjyske råvarer, lige fra hjemstavnen i Hirtshals og til syd for Limfjorden, har præget Michael ”Miv” Pedersens karriere. I alt 62 TV programmer i serien ”Mad med Miv og Møller”, en flot karriere som køkkenchef først Restaurant Glashuset og sidenhen Restaurant Villa Vest i Lønstrup, har placeret Michael solidt i førefeltet af nordjyske topkokke.

Med overtagelsen af Restaurant TABU på Vesterå i Aalborg, vil Michael bryde ud af sit spanske køkken onsdag til lørdag aften for at skabe en unik oplevelse på Restaurant TABU, hvor nordjyske nicheråvarer og kompromisløshed vil være ubrydelige dogmer.

Miv udtaler: ”Jeg glæder mig vanvittigt til også at stifte nærmere bekendtskab med de producenter af lokale råvarer, der findes lige syd for fjorden”.

Konceptet vil være en fast onsdags- og torsdagsmenu, 5 retter inkl. 5 vine og lette snacks til kr. 750,-.

Fredag og lørdag skrues der yderligere op for oplevelsen og valget af råvarer, 6 retter inkl. 6 vine og et bredt udvalg af snacks til kr. 1.250,-.

Alle dage er det desuden muligt at vælge i menuen, 3 retter og op – dertil at udforske et omfattende og personligt vinkort.

Restaurant TABU har plads til 40 gæster pr. aften, ligesom der er mulighed for større selskaber ugens øvrige dage.

Læs mere her

tabu logo

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram