0909/1010-1717

Peter Sørig Renovation er nyt medlem

Peter Sørig Renovation er nyt medlem

 

Peter Sørig Erhvervsaffald er etableret i 1995, men kan reelt spores helt tilbage til 1960´erne, da virksomheden er baseret på overtagelsen af renovationsforretningen Jørgen Jensen, Kvissel. Firmaet  etablerer allerede i 1995 tømningsruter i Sæby Kommune.

I forbindelse med Kommunesammenlægningen i 2006 starter Peter Sørig Renovation også op i Skagen og sidst men ikke mindst, overtages Kjeld Nielsens Renovation i Dybvad i oktober 2010 og Peter Sørig Renovation indsamler nu affald og genbrugsmaterialer fra Skagen til og med Aalborg.

Virksomheden råder over 4 komprimatorbiler, beskæftiger 5 ansatte og tømmer hver måned affald og genbrugsmaterialer hos langt over 1000 virksomheder og privatkunder i landsdelen.

Peter Sørig Renovation bestræber sig på at være en uhøjtidelig, kvalitets- og miljøbevidst virksomhed med tætte personlige relationer til sine kunder. Hver medarbejder har sin egen kundekreds og firmaet sætter en ære i at kende de krav den enkelte kunde stiller til affaldshåndtering. På den måde kan de give den bedste service.

Læs mere her

Peter Sørig Renovation1

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram