22/02/2018

PerA

PerA

perA, altså Per Andersen, er en mand, som har knoklet røven ud af bukserne hele livet – for primært at overleve og sekundært at leve. Og da det hele ligesom var på plads og Per skulle til at nyde frugterne af sit hårde arbejde, blev han ramt af lymfekræft, kæmpede imod, vandt – og blev så ramt af følgevirkningerne af heftig kemo; muskelsvind i hjertet, også kaldet kardiomyopati med regional dyskinesi, en sygdom, som helt sikkert ender med at tage livet af ham. Men omvendt også en sygdom, som har bragt ham i en situation, hvor han gennem foredrag stiller op til kamp, til debat, til snak, til diskussion – og dermed modigt og gavmildt deler sin viden og indsigter med folk, som gerne vil lære mere om, hvordan man kan leve livet fuldt ud – lige nu og her.

Det kan PerA tale om:

Balance på livskontoen – en mistet barndom – at tage ansvaret for sit eget liv – overbevisninger som navigationsinstrument – døden – sorgen – kræft giver klarsyn – hjertesvigt – den svære samtale – hjernen –den indre dialog – håb – placebo – mental styrke – angst – tid – lykke – at turde sige farvel – motivationsfaktorer – at leve i nuet – min egen medicin – at kæmpe for livet og trodse lægernes prognose – offer og kriger og den store forskel på levealder – humor – de pårørende.

 

For med tavshed kommer vi ikke langt.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram