1717/0505-1818

Pallisgaard A/S er nyt medlem

Pallisgaard A/S er nyt medlem

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som blev startet af Christian Pallisgaard i 1917. Lige siden starten har det altid været firmaets første prioritet at udføre 1. klasse arbejde til den rigtige tid og pris.

I dag ejes firmaet af Mogens Jørgensen som blev udlært i firmaet i 1984, blev medejer af firmaet i 1996 og overtog firmaet i 2001.

Pallisgaard kan i dag tilbyde at løse alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.
Deres fundament er deres faste stab af dygtige og loyale medarbejdere, der altid står parate til at yde den optimale service overfor deres kunder.

Pallisgaard tilbyder totalløsninger indenfor tømrer/snedkerarbejde, og de garanterer vore kunders fulde tilfredshed før, under og efter arbejdet er udført, bl.a. ved en professionel og effektiv opfølgning på det, som de har lavet.

Deres medarbejderes høje fleksibilitet og mangeårige erfaring sætter dem i stand til med meget kort varsel også at udføre presserende opgaver.

Læs mere her: https://pallisgaard.dk/

 width=
Tømrermester Mogens Jørgensen (tv.) og tømrermester Mads Olesen (th.)

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram