3030/0101-1717

Øvlisen økonomi- og ledelsesrådgivning

Øvlisen økonomi- og ledelsesrådgivning

Carsten Øvlisen er oprindelig uddannet revisor med HD og cand.merc. i regnskab.

Carsten har siden 1992 arbejdet i mellemstore Nordjyske virksomheder på ledelses, direktions og bestyrelsesniveau med alle aspekter af virksomhedsdrift, herunder erhvervsjuridiske aspekter (f.eks. AB92 og personalejura), frasalg, opkøb m.v.

Erfaringerne er hentet fra hovedsagelig virksomhedstyperne industri og byggevirksomhed. Den brede erfaring  fra de seneste 25 års arbejde med praktisk økonomistyring, ledelse, organisering m.v. danner baggrunden for at Carsten ultimo 2015 valgte at starte egen konsulentvirksomhed op der henvender sig til primært Nordjyske små og mellemstore virksomheder. Carsten er også på udkig efter relevante bestyrelsesposter.

Det er formålet med konsulentvirksomheden at give virksomhederne væsentlig økonomisk forbedringer gennem sit virke. Dette realiseres via en tæt dialog og involvering i virksomheden, ikke kun via ejer lederen,  men også via organisationen i virksomheden. Hver virksomhed har sin egen primære eksistensberettigelse/forretningsgrundlag og ofte også nogle sekundære, det er arbejdet med at fokusere og optimere disse der er baggrunden for indtjeningsforbedringerne og Carstens virke.

Carsten tilbyder sig på Free-lance basis, som konsulent, interim basis og bestyrelsesarbejde. Han kommer fra en succesfuld turn-around i Amanda Seafood, Frederikshavn Havn som seneste ansættelse.

Du kan kontakte Carsten på telefon 60 38 90 98 eller mail tursilgaard@gmail.com.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram