0202/0606-1919

Nordjyske Medier er nyt medlem

NORDJYSKE Medier har leveret nyheder siden 1767 og gør det stadig fra 9220 i Aalborg Ø

NORDJYSKE Medier er den næstældste medievirksomhed i Danmark med en historie, der går tilbage til 1767

Vi er kendt for at være en af de mest PROAKTIVE medievirksomheder med et bredt udbud af medier og en fuldt integreret måde at arbejde på i redaktion, salg og produktion. I dag er vi ca. 830 medarbejdere i Medie koncernen. Vi står bag dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende og 26 lokale ugeaviser, Tv-kanalen 24NORDJYSKE, websitet nordjyske.dk, en række nærlokale websites og to radiostationer. Desuden står vi for distribution af aviser og reklamer i Nordjylland gennem NORDJYSKE Distribution.

I nyere tid har vi udvidet fokus til at omfatte flere digitale aktiviteter og ydelser. Blandt andet er Nordjyske medier det første mediehus i Danmark der kan leverer effektiv markedsføring på abonnement.

NORDJYSKE Medier leverer indhold til nordjyder når som helst og hvor som helst, og på en uge er vi i kontakt med fire ud af fem nordjyder.

 

Gennem de senere år er koncernen blevet markant forstærket digitalt

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder.

Nordiske Medier har base i Aalborg, Herlev, Gøteborg og Oslo og er med en samlet omsætning på over 100 mio. en solid virksomhed der understøtter Nordjyske Medier. De 22 medier og branchenetværk der omfatter forretningen er bl.a.:
Licitationen – Byggeriets dagblad, Jern & Maskinindustrien, Mester Tidende, Motor-magasinet, Transportmagasinet, Magasinet Pleje, Building Supply,Metal Supply, Food Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply, idag.dk og RetailNews – flere af medierne er i Sverige og et enkelt medie er i Norge.

I december 2013 blev Jubii opkøbt af NORDJYSKE Medier, og Jubii er i dag en del af denne store mediekoncern

Jubii A/S drives fra kontorer beliggende ved Nørreport Station i København. Jubii har eksisteret i 23 år på det danske online-marked og er i dag et mediehus, der hjælper siteejere med at drive kommerciel forretning på deres sites. Netværket har en volumen på mere end 250 millioner bannervisninger om måneden fra blandt andre Jubii.dk, DMI.dk, Nordjyske.dk, Denstoredanske.dk, SN.dk, m.fl. Jubii når i samlet nettodækning ud til mere end 60 procent af de danske internetbrugere, hvilket gør Jubii til et af Danmarks største digitale mediehuse.

 width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram