07/02/2017

Neogrid Technologies

Neogrid Technologies

Neogrid Technologies ApS er en cleantech virksomhed, der arbejder med intelligent energivisualisering, overvågning og styring. Her udnytter man viden og erfaring fra trådløs kommunikationsteknologi til at udvikle Smart Grid løsninger.

De udvikler intelligente prognosebaserede energistyringsystemer til stor fordel for både forbrugere, energiselskaber og anden aktører. De gør energistyring mulig for husejere samt overvågning i stor skala ved, at udbyde optimeret individuel og aggregeret styring. Systemet består af en data opsamlingsplatform og en online styringsbrugergrænseflade. Dette omfatter avancerede analyser, som er i stand til at forudsige energiforbruget og fleksibilitet, baseret på individuel husmodellering og avanceret prædiktiv model styring.

Målet er, at gøre det muligt for brugeren at overvåge, planlægge og endda flytte energiforbruget fra én timeblok til en anden, baseret på viden om pris, gennemsnitlige forbrugsmønstre og betingelser, der giver mulighed for omkostningsreduktion samt øget kontrol og overblik. Integrationen mellem hard- og software går godt med medarbejdernes baggrund og erfaring i Neogrid Technologies.

Læs mere om Neogrid Technologies og deres løsninger på www.neogrid.dk

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram