21/08/2017

Musskema.dk er nyt medlem

Musskema.dk er nyt medlem

Musskema.dk – tilbyder den bedste platform for medarbejderudvikling.

Fordi medarbejderne er virksomhedens “guld”.

Musskema.dk er dedikeret til at forbedre dialog- og evalueringsprocesserne til gavn for både medarbejdere og organisationer.

Baseret på langt mere end 30 års erfaring med HR og personaleledelse og gennemprøvede principper for optimering af performance kan du med musskema.dk organisere hele dialogprocessen mellem leder og medarbejder online med de forskellige vinkler, hvor MUS-processen fortsat er central og med imponerende oversigter og super sammenhængskraft med automatiske påmindelser til leder og medarbejder.

Musskema.dks mål er at: width=

  • at flere ledere bliver gode ledere,
  • at gode ledere bliver bedre ledere,
  • at ledere derved bliver bedre til at udvikle den enkelte medarbejder.

Den enkelte medarbejder – i centrum. Gennem dialog. For dialog udvikler.

Ovenstående vision betyder for den enkelte leder, at han/hun oplever, at godt lederskab sætter meget positive og varige spor blandt medarbejderne.
God ledelse – handler altså om god forvaltning af Human Resource.

Medarbejderne fungerer bedre, yder mere og oplever et bedre arbejdsklima.

Og det skylder enhver leder sine medarbejdere!

For Musskema.dk er begreber som Ærlighed – Respekt – Dialog ikke kun værdifulde begreber. Det er værdier, som fortjener at være fundament under ethvert møde mellem mennesker. Det handler om etik!

Deres rådgivning, informationer og undervisning samt hele deres elektroniske dialogredskab fra Musskema.dk bærer præg af det.

 width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram