31/01/2018

MOE

MOE A/S er nyt medlem

MOE A/S leverer tværfaglig ingeniørrådgivning inden for byggeri, energi og infrastruktur. Firmaet blev oprindeligt stiftet i 1930 af civilingeniør A. J. Moe, hvor det allerførste projekt var en udvidelse af H.C. Ørstedsværket.

MOE er i dag en nordisk koncern med over 800 medarbejdere fordelt på kontorer i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Vordingborg, Næstved, København og Oslo. Firmaet er ejet af de ledende medarbejdere.  

MOE rådgiver om alle typer bygninger uanset størrelse, funktion og arkitektur.
MOE har samtidig ekspertise inden for energiproduktion og – og forsyning og bygninger til industrielle formål.
MOE er med til at udvikle den danske infrastruktur, ved at bidrage med kompetencer inden for vej- og jernbaneanlæg, cykelstier, broer og lufthavne.

På anlægssiden arbejder MOE ydermere med alle former for jord- og ledningsarbejder, fjernvarme, afløbsteknik, spildevandsplanlægning, geoteknik og miljørådgivning.

 Tværfaglighed er en vigtig del af MOE’s DNA. MOE ved af erfaring, at alle nødvendige aspekter bør tages i betragtning for at skabe bedst mulig balance mellem bygherrens ønsker og projektets økonomi og bygbarhed.

Læs mere her

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram