2727/0303-1717

Mindstore Media

Mindstore Media

Nyeste medlem i ErhvervsNetværk 9220, kan hjælpe netop din virksomhed i jeres online markedsføring, ikke blot inden for et felt, men flere forskellige områder online.

 

Virtuel 3D med Google Street View | Trusted

 

EN VIRTUEL 3D RUNDTUR I DIN BUTIK/VIRKSOMHED ELLER HOTEL VIA "GOOGLE STREET VIEW | TRUSTED". Med Google Street View | Trusted er det nu muligt at fremvise din virksomhed til dine kunder, inden de besøger dig. Google's Street View's teknologi gør din virksomhed levende med en 360-graders interaktiv 3D rundtur i høj kvalitet. Den virtuelle 3D rundtur vil være synlig i Google-søgeresultater, på Google Maps, Google Hotels og Google+ Lokal samt ikke mindst på Google søgning.

 

Videoproduktion

 

Film og Video er et stærkt medie – vel nok det stærkeste. En video har idag et utal af anvendelses-muligheder. Du kan bruge video på din Hjemmeside, Sociale Medier og du kan maile den til dine kunder og samarbejdspartnere.

 

Videoproduktion er et af hovedfelterne for Mindstore Media. De kan levere alle de ydelser, der indgår i en videoproduktion fra ideudvikling og manuskriptskrivning over optagelse, redigering og postproduktion. På den måde kan de færdiggøre og levere videoproduktionen på kort tid. Video kan bruges i mange situationer

 

Webudvikling & onlinemarkedsføring

 

Mindstore Media kan bygge en helt ny hjemmeside for dig samt stå for din web-udvikling. De lytter til dine tanker og visioner inden projektet går i gang. Uanset om det er web-designeren, fotografen, video-producenten, journalisten, flash-programmøren eller andre, der skal i sving – så råder Mindstore Media over kompetencerne.

 

Det kan også være, at din virksomhed har en flot hjemmeside på forhånd, men tænker at du ikke helt har fået det ud af den, du oprindeligt havde håbet på. Så kan Mindstore Media hjælpe med at gå den eksisterende bygning igennem og foreslå ændringer, forbedringer, udvidelser og nyheder.

 

 

Læs mere på www.mindstore.dk

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram