0202/0505-1717

Memira

Memira

Lev livet - uden briller og linser!

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning. Nærsynet, langsynet, alderssyn eller bygningsfejl? Det første skridt på vejen til at få rettet din synsfejl, er en undersøgelse hvor du får svar på, om sw kan behandle din synsfejl. Dine øjne er i trygge hænder hos Memira.

Operationer

En øjenlaser er som oftest løsningen til dig under 45 år, som er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl. En linseudskiftning er den typiske løsning til dig, der har fået alderssyn - og som skal bruge læsebriller. Hvis du har en stor synsfejl eller for tynde hornhinder til en øjenlaser, kan et linseimplantat være din løsning.

Målet er at tilbyde den tryggeste og bedste behandling på markedet. Derfor arbejder deres kvalitetsafdeling  kontinuerligt med at finde, udvikle og sikre de operationsmetoder, som de anvender. Memiras kvalitetsafdeling består af 2 dele; kvalitetsgruppen og produktrådet.

Da en øjenoperation indebærer en permanent forandring, er det vigtigt, at dine øjne undersøges af flere uafhængige eksperter, inden du tager din beslutning. Første del af forundersøgelsen gennemføres af en optiker for at afgøre, om du er egnet til en synskorrigerende operation. Da formålet med operationen er at korrigere en synsfejl, med samme resultat som hvis det blev korrigeret med briller eller linser, har optikeren en central rolle i valget af operationsmetode.

På operationsdagen gennemfører øjenlægen den anden del af forundersøgelsen. Her bekræfter lægen optikerens målinger og konklusion, samt vurderer om dine øjne rent anatomisk og medicinsk kan opereres. Ingen kan blive opereret hos Memira, uden først at blive godkendt til operation af både en optiker og en øjenlæge.

Læs meget mere om hvad Memira kan gøre for dig her

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram