0707/0505-1818

Marius Pedersen A/S

Marius Pedersen A/S Aalborg er nyt medlem af netværket

Marius Pedersen A/S er landsdækkende og Danmarks førende miljøvirksomhed inden for moderne affaldshåndtering. De håndterer alle typer af affald - både fast, flydende og farligt affald. Samt er ISO14001 og ISO9001 certificerede.

Afdelingen i Aalborg ledes af Regionschef Morten Petersen og virksomhedens aktiviteter omfatter indsamling, transport, sortering, afsætning og genvinding af alle typer affald og genanvendelige materialer.

Som kunde hos Marius Pedersen A/S kan du altid forvente at få:

 • En fast miljøkonsulent tilknyttet
  Der rådgiver om optimale affalds- og genbrugsløsninger som sikrer, at din virksomhed, får netop den affaldsløsning der er behov for og selvfølgelig med fokus på både kvalitet, fleksibilitet og økonomi.
 • Lokalt kundeservice- og logistikcenter
  Der sikrer nærhed og hurtig reaktionstid
 • Danmarks største udvalg af containere
  Fra små til store containere afhængig af behov
 • En stor fleksibel vognpark
  Der sikrer en høj grad af driftssikkerhed
 • Adgang til Online Service
  Bestilling af tømning osv. døgnet rundt, når det passer dig

De er miljøcertificerede til at køre med og transportere bl.a. farligt affald så du kan, med fordel, samle hele din affaldsløsningen ét sted. De har en løsning til det hele så hvad enten du skal have afhentet fortrolige dokumenter og materialer, fritureolie, madaffald, pap, glas og flasker, træ, gips eller skal bruge en komplet løsning til din byggeplads så kan de hjælpe med dette.

 width=
På billedet: Regionschef, Morten Petersen og Miljøkonsulent, Lisa Dreier fra Marius Pedersen A/S der bydes velkommen af Pbangs++ Per Bang Læs mere her: www.mariuspedersen.dk

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram