1818/0505-1616

Mariendal IT A/S

Mariendal IT A/S

Mariendal IT ønsker at være kundernes personlige it-samarbejdspartner, og de lægger derfor stor vægt på høj faglig kompetence, personlig dialog og en kundeservice, der er helt i top.  Hos Mariendal IT er kunden i centrum, og de sætter en ære i at yde kvalificeret rådgivning og finde it-løsninger, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

Deres kerneområder er: rådgivning, hosting, løsningssalg og salg af hardware og software, som hele tiden bunder i de it-behov, som kunden har!.

Derudover tilbyder de løbende it-support og serviceaftaler af kundens it-løsninger. Overlad arbejdet til Mariendal IT, så du fuldt ud kan koncentrere dig, om det der er vigtigst – din forretning!

Mariendal IT uddanner og certificerer løbende deres konsulenter inden for deres kompetenceområder, således at de kan yde en rådgivning med stor vægt på høj faglig kompetence, personlig dialog og service.

Har du problemer med din pc? Så har de eget værksted, der kan yde hurtig hjælp!

Ønsker du en  samarbejdspartner, der lægger vægt på et højt serviceniveau og en professionel kundetilgang, så står de altid til din rådighed!

Du kan læse mere om Mariendal IT her

download (1)ll

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram