23/03/2017

Lokal Markedsføring

Lokal Markedsføring

98% af alle internetbrugere vælger en af de øverste virksomheder på den første side af søgemaskinens, fx Googles, resultater. Derfor er det essentielt at have sin online markedsføring i orden og derfor skal du være synlig bl.a. lokalt. 97% af alle, der søger en lokal ydelse eller en lokal håndværker- eller servicevirksomhed, finder oplysningerne på internettet. 95% af alle med en smartphone, har søgt en lokal ydelse det seneste år. 77% af smartphonebrugere køber et produkt eller en ydelse samme dag, som de har søgt lokalt. Næsten 40% af dem vælger en lokal virksomhed med en velfungerende hjemmeside, når de har foretaget en lokal søgning. 36% af dem fortæller, at hjemmesidens design og funktionalitet er utrolig vigtig ift. et eventuel køb.

Hos Lokal Markedsføring får du en brugervenlig og absolut optimeret hjemmeside, der performer perfekt og dermed klarer sig godt både ift. forbrugerens forventninger og de søgninger, som han/hun foretager lokalt. Derfor er det vigtigt, at din virksomheds fortælling, indhold, tekst, fotos, film, design – alt det, vi kalder content, er 100 % i orden.

Har du en virksomhed, hvor du tilbyder dine ydelser i et geografisk afgrænset område, så skal du have lokal SEO. Det giver mere synlighed og kan mærkes på bundlinjen. Selvom virksomheden hedder ‘Lokal Markedsføring’ hjælper de selvfølgelig også webshops – og gerne med udgangspunkt i virksomheder med en fysisk lokalitet. Skal du have en hjemmeside? Eller måske trænger du til en ny? De kan sagtens lave søgemaskineoptimering på en eksisterende platform, men det optimale er at købe.

Det er indholdet på din hjemmeside der bestemmer om dine gæster bliver til kunder. Fortæl noget interessant. Giv dine gæster, hvad de efterspørger. Fortæl dem noget, de kan bruge. Hold igen med at fortælle for meget om dig selv. Fortæl dem hellere, hvad udbyttet med at handle med dig er. Og lad endelig være med at fortælle det samme, som dine konkurrenter gør. Det kan være en god ide at få kigget på hele din grafiske identitet. Din identitet online, kan være det der adskiller dig fra andre virksomheder i den samme branche.

Læs mere på www.lokalmarkedsforing.dk

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram