29/11/2017

Kristian Andersen er nyt medlem

Kristian Andersen er nyt medlem

Kristian Andersen, journalist og kommunikationskonsulent

Kristian Andersen, der siden 2004 har drevet kommunikationsvirksomhed i Aalborg, er nyt medlem i ErhvervsNetværk 9220.

Kristian er uddannet journalist og har arbejdet på en række mediearbejdspladser i hovedstaden, Aarhus og i Aalborg, før han i 2002 blev ansat som projektleder det nordjyske erhvervsfremmesystem – helt præcis i det offentligt-private Mindwork, hvor Aalborg Kommune, Aalborg Universitet, NOVI og det gamle Nordjylland Amt samt 50 af landsdelens mest innovative virksomheder markedsførte Nordjylland nationalt og internationalt.

Siden 2004 har han drevet freelance kommunikationsvirksomhed – og arbejdet med kommunikation i både private virksomheder og offentlige organisationer samt politik.

Kristian leverer forskellige kommunikationsydelser – fra strategisk planlægning, levering af forskellige pressemeddelelser, taler, artikler og tekster og pressekontakt til budskabet er markedsført effektfuldt over for konkrete målgrupper.

Kristian er gift, far til tre børn – og bruger en stor del af fritiden på diverse organisations-arbejde i det lokale samråd og i skolebestyrelsen på børnenes skole.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram