2222/0303-1818

Kingo Recycling A/S

Kingo Recycling A/S

Kingo vil være Nordens synonym for miljørigtig nedbrydning udført med respekt for mennesker og den verden, vi lever i.

Kingo er førende inden for nedbrydning og skrotning. De leverer alle former for nedbrydningsydelser - fra totalnedbrydning og indvendig rydning, over miljøsanering, til recycling, genbrug og jordrensning. Alle opgaver håndteres seriøst, og miljø og arbejdsmiljø prioriteres meget højt.
Kvalitet, effektivitet og service er omdrejningspunktet i deres ydelser. Derfor har Kingo et stærkt fokus på at levere de ydelser, som matcher kundernes behov. Med næsten 65 års erfaring finder de løsninger på små såvel som store, komplicerede nedbrydninger i tæt dialog med deres kunder.
De har ry for at være en seriøs og ordholdende samarbejdspartner – et ry, som de værner om og bygger deres fremtid på.
Kingo beskæftiger ca. 170 medarbejdere samt en række faste underentreprenører. De vækster organisk og er en solid og kapitalstærk virksomhed.
Kingo er en landsdækkende virksomhed med hovedsæde i Silkeborg, hvor de på adressen også har en stor modtageplads. Derudover har de base i Gadstrup på Sjælland og har for nyligt også etableret sig i Aalborg.
Kingo har kontinuerligt haft store nedbrydningsopgaver i det nordjyske. For at få yderligere fodfæste i Nordjylland har en modtageplads og en nedbrydningsafdeling i det nordjyske længe ligget højt på deres ønskeliste.
I 2017 bød lejligheden sig til at overtage NKIs modtageplads samt kontorfaciliteter i Aalborg Øst. Hermed var vejen banet for aktiviteter inden for såvel jordrens & recycling som nedbrydning, og Kingo var ikke sen til at slå til. Ved at tage dette skridt er de kommet meget tættere på deres nordjyske kunder.
For at øge fokus på jordrens- og recyclingaktiviteterne er modtagepladserne i Silkeborg og Aalborg pr. 1. januar 2018 videreført i et nyt selskab: Kingo Recycling A/S.
Det nye firma ledes af Willy Pedersen, som ser det som en fordel for både Kingo og miljøet, når de kan behandle og genanvende byggeaffald i Nordjylland fra egne nedbrydningsarbejder og eksterne samarbejdspartnere. Deres mål er, at de skal genanvende 98% af alt, hvad de nedbryder, så de sparer naturens ressourcer mest muligt.
Egentlig genbrug af byggematerialer er sat i system i et andet af Kingo koncernens selskaber, Bango A/S (se www.bango.dk).
Leif Andersen varetager jordrens- og recyclingaktiviteterne i Aalborg.
Nedbrydningsaktiviteterne i Aalborg ledes af Klavs Bo Kamp.
Både Leif og Klavs er erfarne inden for hvert deres felt og ikke mindst inkarnerede nordjyder, som brænder for det lokale erhvervsliv.

 width=
Læs mere på: www.kingo.biz

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram