28/02/2017

Kaeser Kompressorer

Kaeser Kompressorer

Et familieejet selskab, Kaeser Kompressorer er en af verdens førende producenter og udbydere af trykluft-produkter og tjenester. Etableret i 1919 som et maskinværksted, Kaeser har i øjeblikket to produktionsanlæg i Tyskland. Virksomheden beskæftiger cirka 5.500 medarbejdere på verdensplan.

Ikke kun deres udviklingsingeniører, men også Kaesers servicepersonale og sælgere er fuldt engageret i høj service og kvalitet. Deres sælgere rådgive kunderne om den optimale omfang og funktioner af systemerne og når frem til en ideel løsning baseret på de specifikke steder og forhold.

Selv efter installation, mener Kaeser at det er vigtigt at opretholde en tæt dialog med kunden. Denne løbende udveksling understøtter en løbende forbedringsproces for produkter og serviceydelser.

Det er en væsentlig faktor bag den pålidelighed, omkostningseffektivitet og kvalitet, for hvilken Kaeser produkter er kendt for i hele verden. Denne fremgangsmåde har ikke kun tilladt Kaeser at åbne vigtige globale markeder, men har også gjort det muligt for virksomheden at skabe og sikre arbejdspladser internationalt.

Læs meget mere om Kaeser Kompressorer her www.kaeser.dk

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram