01/04/2016

JobVision

JobVision

Højt specialiseret udviklingshus for mennesker og virksomheder, der ønsker karriereudvikling.

Job Vision blev etableret i 1992. Vi er en af landets største og mest erfarne konsulentvirksomheder på området. Gennem årene har mere end 96.000 mennesker været i forløb hos os.
Job Vision varetager et bredt udvalg af HR-discipliner. Når du har brug for at ansætte, finder vi de bedste kandidater til stillingen, når du skal opsige, sørger vi for, at medarbejderen kommer godt videre i arbejdslivet, har du brug for at øge trivsel og effektivitet, så udvikler og motiverer vi medarbejdere og ledere, så de præsterer optimalt – kort sagt, vi kan være din HR-specialist lige der, hvor du har behovet.

Rekruttering, Outplacement, Interim, Individuel Coaching, Extended DISC-teamanalyse, Extended DISC-personanalyse, HR-administration & Arbejdsmiljø

 

Job Vision garanterer fleksible og skræddersyede løsninger, udført af dedikerede og fagligt kompetente konsulenter, som fokuserer udelukkende på dine behov.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram