08/10/2015

Infolink Kurser

Infolink Kurser

Uddannelse og kurser, der virker i praksis.

I spidsen for Infolink Kurser står Jette Rasmussen, der arbejder som vejleder, mentor og sparringspartner for iværksættere, der vil ud over stepperne på fornuftig vis og sætte handling bag alle ordene. I Jette Rasmussen finder man en sparringspartner med hjerte og forstand på rette sted og som virksomhedsejer kan du bruge Jette til at komme i gang og blive holdt i gang – med fokus på både dig og din virksomhed.

Infolink Kurser tilbyder følgende:

Infolink Kurser

Kursusafdelingen beskæftiger sig hovedsageligt med Iværksætteruddannelsen. Kurserne handler om, at få iværksættere bedst muligt rustet til en hverdag som selvstændig erhvervsdrivende. Kurserne udbydes oftest som generelle kurser for alle med en drøm om at blive sin egen arbejdsgiver. Med mellemrum giver det anledning til “spin offs”, som f.eks. “Etablering af almen lægepraksis”.

Infolink Sparring

Infolink Sparring er virksomhedssparring for iværksættere, som bare VIL videre. Udfordringerne som virksomhedsejer er utallige og uendelige, men med Infolink Sparring imødekommes de udfordringer, der opstår. Der er samlet nogle af de bedste vejledere og coaches til at sparre med dig, hvor Jette Rasmussen er den første, du møder. Sammen finder I ud af, om kemien er i orden, og om det er Jette, der er din optimale sparringspartner.

Infolink Dynamo

Infolink Dynamo giver perspektivrige iværksættere kompetent rådgivning og sparring i de tidlige forretningsudviklingsfaser, inden de store økonomiske og arbejdsmæssige investeringer foretages. Der kigges på din virksomhed og din forretningsidé og derefter sammentættes et panel af nøje udvalgte rådgivere fra Infolinks nære netværk. Rådgiverne er alle kompetente erhvervsfolk, der brænder for at give nye virksomheder den optimale start. Du fremlægger din forretningsplan for panelet og modtager intensiv og direkte feedback, så du kan arbejde videre med ideen.

Infolink Netværk

Infolink Netværk arbejder med at udvikle dine evner til at skabe og vedligeholde relationer. For hvis du kan skabe relationer, kan du skabe salg! Dine evner til at netværke professionelt, såvel som socialt, har meget stor betydning for din succes som selvstændig. Jo bedre du er til at skabe relationer i dit netværk, jo nemmere vil det være for dig at skabe et godt grundlag for din virksomheds udvikling og vækst.

Infolink Kursers har et mål og et brændende ønske om at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme – Læs mere om Infolink Kurser her.

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram