08/03/2018

Hustømrerne A/S er nyt medlem

Hustømrerne A/S er nyt medlem.

Hustømrerne A/S er et af Danmarks største tømrerfirmaer med cirka 250 medarbejdere. De er landsdækkende, med baser i Aarhus, Aalborg og Aabenraa og de har snart 100 år på bagen.

Hustømrerne løser alle slags tømrer- snedker- og glarmesteropgaver, fra entreprisen i millionklassen, til de helt små reparationer, udskiftninger og bygningspleje.

På deres værksteder udfører de specialopgaver efter bestilling og forarbejder selv en stor del af materialerne. 

Det har altid været en grundholdning hos Hustømrerne A/S, at de ønsker at være en virksomhed, der opfører sig ansvarligt over for det omkringliggende samfund, miljøet og menneskene.

Hustømrerne ønsker derfor at være en foregangsvirksomhed i byggebranchen, i koblingen ‘sund forretning og social ansvarlighed’. Det handler om at finde det sted, hvor de kan gøre en forskel. Og det er bl.a. indenfor

  • beskæftigelse (hjælpe ledige i arbejde, uddanne lærlinge m.m.)
  • at give en chance til folk med en anderledes baggrund (ekskriminelle, flygtninge m.m.)
  • at udvikle vores muligheder indenfor bæredygtighed, f.eks. i genbrug af materialer

For kunden betyder det, at man bidrager til social ansvarlighed ved at vælge Hustømrerne som leverandør; En type værdi som ikke blot skal måles i tal, men også i godt image og ikke mindst et godt hjerte.

Læs mere på www.hustømrerne.dk

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram