2020/0404-1717

Hotel Aalborg

Hotel Aalborg

Få den perfekte kombination af en rolig og afslappende atmosfære på hotellets værelser og et bredt udvalg af aktiviteter i byen nær hotellet. Det er Hotel Aalborgs fornemste opgave, at du får et afslappende ophold. Derfor gør de noget ekstra ved altid at være i nærheden, hvis du ønsker hjælp til aktiviteter i byen, eller hvis du bare vil slappe af med en kop kaffe på hotelværelset.

Deres centrale placering gør det nemt at opleve byen, der er et stort udvalg af aktiviteter, hvad enten du er til shopping, en gåtur langs fjorden eller kulturelle oplevelser. Er du til god mad og vin, kan dit ophold - til fordelagtige priser - kombineres med middag på udvalgte restauranter. Her har du mulighed for at booke dit hotelværelse.

Hotel Aalborg har faciliteter til at holde en bred vifte af arrangementer, hvad enten du mangler lokaler til møder, konferencer, kurser eller private begivenheder. Du er altid velkommen til at kontakte dem for en uforpligtende snak om dit arrangement. I samarbejde findes der frem til, hvilke ønsker og behov du har for dit arrangement, og hvordan vi bedst muligt opfylder dem. De garanterer professionelle og fleksible rammer, og hjælper gerne med at sammensætte et program til dit arrangement.

Deres hyggelige og lyse lokaler kan rumme alt fra 2-70 personer, og i samarbejde med naboen Nordkraft har de mulighed for at tilbyde en løsning til et meget større antal.

Læs mere og se alle de tilbud Hotel Aalborg, har mulighed for at tilbyde dig og din virksomhed her.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram