07/09/2016

HjulmandKaptain er nyt medlem

HjulmandKaptain er nyt medlem

Advokatfirmaet HjulmandKaptain har rødder helt tilbage til 1876, og har i dag mere end 145 ansatte, heraf 60 jurister. De har kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn, Hjørring og Randers, hvoraf Aalborgafdelingen er blevet medlem i ErhvervsNetværk 9220.

HjulmandKaptains kunder omfatter et betydeligt antal erhvervsvirksomheder – lige fra industrikoncerner og børsnoterede selskaber til mellemstore og mindre virksomheder, ligesom de også er rådgivere for kommuner, offentlige institutioner, fonde, foreninger og finansielle virksomheder.

Specialistkompetencer efterspørges i større og større grad, og derfor er HjulmandKaptain full-service-rådgiver overfor erhvervslivet og har specialister indenfor alle fagområder.

HjulmandKaptain har oparbejdet ekspertise inden for blandt andet Køb og Salg af virksomhed, fusion, spaltning, generationsskifte, omstrukturering, konkurs, rekonstruktioner, kapitaltilførsel, outsourcingaftaler, gennemførelse af MBO, etablering af incentive ordninger m.v.

HjulmandKaptain bruger årligt mange ressourcer på uddannelse, træning, faglig sparring og udvikling, således at de til stadighed er skarpe ift. de krav, som kunderne stiller til deres rådgivning. Kun derved kan de opretholde en position som en af landet førende advokatvirksomheder indenfor de områder, som de beskæftiger os med.

Du finder HjulmandKaptain på deres nye adresse:  Østre Havnegade 12, 9000 Aalborg

Læs mere her: https://www.hjulmandkaptain.dk/

BeFunky Collage hjulmand

På billedet fra venstre:

Thomas T. Bang Christensen, Casper Nørgaard og Søren Ehlert

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram