1515/0505-1818

HJ-Energi Aps er nyt medlem

HJ-Energi Aps er nyt medlem

Hj-Energi Aps er eksperter inden for bygningsteknisk rådgivning og test.

Det kan hurtigt komme til at lyde omfattende at snakke energioptimeringer, men med HJ-Energi som samarbejdspartner er du sikret, at dit projekt kommer til at indfri de forventninger I sammen har fundet frem til, faktisk er det ikke så meget, der skal til for at opnå store energibesparelser.

Via samarbejdet med HJ-Energi opnår du en helt særlig service og et dedikeret og professionelt TEAM, der leverer det nødvendige og  gennemarbejdet beslutningsgrundlag hvori dine og dit projekts muligheder klart viser sig.

Det kan langt oftest betale sig at optimere virksomhedens energiforbrug. Realisering af energioptimeringen vil mindske jeres energispild og herved reducere de løbende omkostninger.

Med andre ord får I som virksomhed en betydeligt bedre energiøkonomi. Derudover vil projektet typisk medføre nogle attraktive sidegevinster så som, et tydeligt og bevist overblik over jeres energiforbrug, mindre udgifter til energi og hermed bedre energiøkonomi, en mere effektiv produktion, betydeligt mindre udgifter til vedligehold, et bedre arbejdsmiljø og ikke mindst, et større engagement blandt medarbejderne, en win/win.

HJ-Energi sætter en ære i vores byggetekniske og energinæssige kompetencer, kompetencer som vi tilbyder i samarbejdet med især de enkelte håndværks og bygmestre og altid ud fra faglighed og gældende bygningsreglement, med fokus på og inden for vedvarende energi, lavenergi byggeri og energi renoverings projekter.

Energi-kompetencerne omfatter dampspærre og bygnings-tæthed, efterisolering, generel energi og bygnings-forståelse samt dimensionering, installation og drift af vedvarende energianlæg, bygnings-automatik, komfort køleanlæg, ventilationsanlæg mm.

Læs mere på: HJ-Energi.dk Logo

 

 width=
Rasmus Hevang Jensen Bygningsteknisk rådgiver og ejer, gør klar til at suge luft UD af huset i forbindelse med thermografi.
 width=
Afdækning af Pejs i forbindelse med thermografi

 

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram