0808/0909-1515

HG Electric A/S er nu også lokale i Aalborg

HG Electric A/S er nu også lokale i Aalborg

Med et ønske om at være der hvor kunderne er.

HG Electric A/S er et autoriseret el-installatørfirma med massiv vækst indenfor såvel land- som marine-installationer. HG Electric er el-tekniske servicepartner og totalleverandør af alle typer el-projekter til både private og erhverv. Med konstant fokus på effektivitet, leveringstid og kvalitet, omsættes kompetencer og visioner til el-tekniske løsninger, der gør en forskel.

”Vi har længe haft planer om at komme tættere på vores kunder i Aalborg og Aalborgs opland. Det er nu lykkedes med vores nye lokaler 20 meter fra Limfjorden” oplyser administrerende direktør Brian Enevoldsen. Fra kontoret vil projektleder Michael Johansen styre slagets gang med projekterne i byen. Åbningen har medført ny ansættelser af to svende og to lærlinge i Aalborg.

Brian Enevoldsen har store forventninger til Aalborg-afdelingen.
”Jeg har en strategi om, at vi må være der, hvor vores kunder er - også i erkendelse af, at vi alle gerne vil handle lokalt. Det gælder også i vores fag. Dette var grunden til, at vi i marts åbnede afdelingen i Hjørring med en lokal mand i spidsen, og nu vil vi gerne være lokale i Aalborg og omegn.”

Med den nye afdeling er HG Electric repræsenteret i 3 danske byer: Frederikshavn, Hjørring og Aalborg.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram