12/02/2016

Hasseris Flytteforretning

Hasseris Flytteforretning

Hasseris Flytteforetning er et fleksibelt flyttefirma i Aalborg, der lægger vægt på både kvalitet og forståelse for kundens behov. Hasseris Flytteforretning udfører altid en meget skånsom flytning for både flyttemænd og kundernes indbo – som begge er vigtige grundsten i deres forretning.

Privat flytning:

Hos Hasseris Flytteforretning har de igennem mange års erfaring opbygget kendskab til de udfordringer der kan opstå ved en flytning. Derfor skræddersyer de flytningen så den passer til de boligtyper som kunden hhv. skal fraflytte og flytte ind i så det foregår på en hensigtsmæssig og ordentlig måde.

Især deres lift på 21 m. er behjælpelig, når der skal flyttes indbo fra lejligheder på de øverste etager eller fra større højder. På den måde skal flyttemændene hos Hasseris Flytteforretning heller ikke op og ned af trapperne, hvilket slider mindre på deres fysik. Det resulterer i gladere medarbejdere, hvilket gerne skal afspejle sig hos kunden.

Erhvervs flytning:

Hasseris Flytteforretning er specialiseret i erhvervs flytninger og har i gennem tiden flyttet for en masse forskellige aalborgensiske og nordjyske virksomheder. ”I vores øjne er ingen opgave hverken for stort eller for lille og vi er altid klar på at give et tilbud på netop jeres flytning”.

Som flyttefirma lægges der stor vægt på godt samarbejde mellem de virksomheder som skal have hjælp til flytningen, og derfor ønsker de netop at være blandt de fortrukne samarbejdspartnere når virksomheder skal have ny adresse rundt omkring i landet.

Opbevaring: 

Opbevarings faciliteterne byder hovedsageligt på containere af træ, som har indbygget ventilation, så der altid er luftcirkulation omkring det opmagasineret indbo.

Hasseris Flytteforretning kan opbevare alle jeres møbler, indbo, værdigenstande og lignende i deres depotrum i Aalborg. Hos Hasseris Flytteforretning kan der ved særligt store flytninger opstilles en container hos dig som du efterfølgende fylder med dit indbo og lignende, hvorefter de afhenter containeren hos dig. De gør det altså nemt både at flytte og opbevare så I skal bruge så lidt energi på jeres flytning som overhovedet muligt.

 

Læs mere på deres hjemmeside: http://www.hasserisflyt.dk/

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram