27/10/2016

Handelsbanken, Aalborg City er nyt medlem

Handelsbanken, Aalborg City er nyt medlem

Handelsbanken – din lokale og globale samarbejdspartner.

Med over 800 filialer og kontorer i mere end 20 lande er Handelsbanken blandt Nordens største banker. Alle filialer fungerer helt selvstændigt som banker i banken og kan tilpasse sine produkter og services efter de lokale kunders behov. En journalist har derfor beskrevet Handelsbanken som “Nordens største lokalbank”.

Danmark består Handelsbanken af filialnettet. Alle vores filialer tilbyder den fulde produktpalette til både private og virksomheder og fungerer helt selvstændigt som banker i banken. Det betyder, at de selv kan træffe beslutning om alt lige fra kunder og økonomi til kommunikation og markedsføring. Afdelingen i Aalborg City er ingen undtagelse.

Handelsbanken kan komme hele vejen rundt om din virksomhed, og hjælpe dig med alle former for bankforretninger som din virksomhed har behov for.

I Handelsbanken i Aalborg City kan du møde dygtige erhvervskunderådgivere, som med faglig tyngde og solid erfaring kan rådgive din virksomhed hele vejen rundt. Samtidig har de et korps af dygtige specialister i ryggen inden for blandt andet områderne: Cash Management, Trade finance, Leasing og risikoafdækning af råvarer, rente og valuta.

Læs mere her

handelsbanken

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram