09/09/2015

Hall & Partners

Hall & Partners

Midlertidig salgs- og ledelseskraft med permanent effekt

Hall & Partners er en nordjysk rådgivningsvirksomhed, som arbejder med fokus på vækst og udvikling, salg, eksport, og øvrige markedsmuligheder, herunder finansiering og organisationsudvikling. Hall & Partners, som ledes af Ole Hall, arbejder for at kunne gøre en forskel, og leverer reel og konkret sparring, der kan omsættes til værdi, innovation, og samarbejde med kunder om at skabe langsigtede og værdifulde resultater.

Hall & Partners har også tætte relationer og samarbejde med bl.a. Norddanmarks EU Kontor, Væksthuset, og de lokale erhvervskontorer, samt tilknyttede, eksterne samarbejdspartnere. ”Det er vores garanti for, at vi altid kan yde vores kunder den bedste hjælp, og derfor vi siger: Hall & Partners – Business Without Trouble”.

Sparring på det rette tidspunkt kan ofte have stor betydning når behov for forandring, udvikling eller vækst opstår i en virksomhed – Læs mere på Hall & Partners´ hjemmeside her.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram