0808/0404-1919

Glyø Coaching er nyt medlem

Glyø Coaching er nyt medlem

Glyø Coaching beskæftiger sig med HR og ledelsesopgaver i alle typer virksomheder.

Glyø Coaching:

  • støtter virksomheden  i alle forandringsprocesser .
  • er sparringspartner til virksomheden, der ikke har en HR funktion.
  • klarer rekrutteringen af nye medarbejder for dig.
  • er konfliktmægler, når konflikten går i hårdknude
  • hjælper dig med at holde effektive møder på en anderledes måde.

Måske Glyø Coaching er den HR- person, du ikke har i din virksomhed. Har din virksomhed en størrelse hvor der ikke er behov for at ansætte en med viden og værktøj til personale- og ledelsesopgaver - så er Helle Glyø fra Glyø Coaching måske din løsning. Hun kan blive din sparrings og samarbejdspartner med det netop din virksomhed har brug for- både indholdsmæssigt og tidsmæssigt. Det kan være indenfor: MUS-samtaler, rekrutteringer, personaleudfordringer eller trivslen.

Har du brug for en neutral og erfaren sparringspartner? En person der ikke er en del af virksomhedens daglige drift? Et sted hvor du kan vende stort og småt - og få set problemstillingerne i nyt perspektiv? Så er står Glyø Coaching klar til at hjælpe.

Glyø Coaching tilrettelægger også personlige udviklingsforløb samt kurser og temadage for grupper, lederteams og bestyrelser.
Det kan være workshops indenfor arbejdsglæde og trivsel, rummelighed og accept af forskelligheder, god service, virksomhedens værdier, eller hvad du og din virksomhed har brug for.

Hos Glyø Coaching får du en fortrolig sparrings- og samarbejdspartner. I samarbejde laves et projekt eller forløb, der passer til netop dig og din virksomhed.  Hos Glyø Coaching er der ingen koncepter – men netop det der giver mening for dig.

Læs mere her: www.helleglyoe.com/

 width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram