05/09/2016

Futureness er nyt medlem i netværket

Futureness er nyt medlem i netværket

Teknologien brager frem. Vi får snart selvkørende biler, og 50% af de jobs vi kender idag forsvinder i løbet af de næste 2-10 år.

Teknologien er fascinerende. Hos Futureness ligger fokuset på, hvordan vi som mennesker håndterer de store forandringer. Futureness vil rigtig gerne hjælpe ledere med at kunne følge med den voldsomme vækst, så de ikke føler at de halser bagefter, hverken på forretningsudviklingen, eller i deres rolle som leder.

Hvad betyder “Futureness”?
Det er en sammentrækning af ordene Future og Awareness,

Ejer af Futureness, Mette Egebæks baggrund:

Mette Egebæk har arbejdet med at gøre mennesker mere bevidste om sig selv, igennem de sidste 10 år. Da hun er ekstremt nysgerrig på verden og på udvikling, er fremtidsforskning den sidste brik i puslespillet, til at formidle Mettes passion. Mette er især optaget af, hvordan den eksponentielle udvikling påvirker os som mennesker og hvordan vi bedst omfavner og integrerer den nye teknologi.
Hun har gennem coaching, rådgivning, undervisning og foredrag oparbejdet en unik evne til at skabe tillid og interesse fra sit publikum. Mette får ofte ros for at kunne formidle komplekse budskaber enkelt og jordnært, og så de tilpasses målgruppen på en meningsfuld måde.

Mette er ikke bleg for kærligt at provokere mennesker til større selvforståelse og bruger humor som et aktivt redskab i sin formidling – simpelthen fordi hun ikke kan lade være.

Hendes mission og passion er at skabe øget bevidsthed i mennesker (især ledere), da hun tror på, at jo bedre vi kender os selv, desto nemmere bliver det for os at håndtere fremtidens teknologiske udvikling. Desuden mener hun, at en større selvindsigt giver langt flere perspektiver og evnen til at lytte bedre samt ro til at opsøge forandringer.

Mette har en baggrund indenfor salg, rådgivning, rekruttering, undervisning og som foredragsholder. Hendes utrættelige nysgerrighed og lyst til læring har ført til tusindvis af timer med bøger, og research på nettet, der på bedste ”Good Will Hunting” facon har givet Mette den massive viden, hun har om mennesker i dag.

Læs mere her

futureness logo

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram