2020/0909-1515

Fremgang.nu

Fremgang.nu

Din personlige kommunikationsafdeling 

Fremgang.nu er sparringspartner og kommunikativ medspiller for virksomheder, organisationer og samarbejdspartnere, som ønsker værdi og gennemslagskraft i PR, kommunikation og marketing. Hvad enten der skal defineres strategi og værktøjer eller løses opgaver ud fra en eksisterende strategi, så er kundens viden om produkt, service, målgruppe og egne personlige målsætninger afgørende for at skabe den positive oplevelse. Bjørn Stoklund, der er ejer af Fremgang.nu omsætter dine tanker og ideer til handling, så din virksomhed markerer sin position i branchen og afspejler det image og budskab, som den fortjener.

Konceptet bag Fremgang.nu, er at løse virksomheders kommunikationsudfordringer og styrker deres potentiale med PR, kommunikation og markedsføring. Bjørn Stoklund kan bl.a. hjælpe din virksomhed med følgende:

·         Præsentation af virksomhed - til kundemateriale, hjemmeside og online medier

·         Pressetiltag – hvordan bliver din virksomhed til forsidestof

·         Online aktiviteter – optimering af web og online synlighed

·         Nyhedsbreve – gør betalende kunder til tilbagevendende kunder

·         CSR-profil – spred budskabet om værdien af social ansvarlighed

Arbejdsmetoden og tankegangen er, at man skal prioritere det man er god til. Potentialet for en virksomhed afhænger af evnen til at udvikle det som skaber værdi for kunden og den værdi opnås ikke ved at bruge tid på administration, kommunikation og markedsføring, hvis det 1) fjerner fokus fra det værdiskabende og 2) svækker udbyttet af potentielt værdifulde opgaver.

”Relation er nøglen og af den årsag er Fremgang.nu mere personlig end ekstern, for det er i fællesskab og med personlig aftryk, at resultaterne leveres med værdi. Med den rette strategi skaber vi et stærkt og synligt image”.

Prioritér din tid og ressourcer og gør det som tjener din virksomhed bedst.

Læs mere på virksomhedens hjemmeside her 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram