2727/0404-1717

Begravelsesforretningen

Begravelsesforretningen

Med base i Aalborg dækker Begravelsesforretningen Per Ryevad hele Aalborg Kommune. De har derudover haft højtideligheder mange steder i region Nordjylland. De sørger for, at afdødes ønsker samt familiens og pårørendes muligheder for at opfylde dem går op i en højere enhed, når der skal arrangeres en begravelse eller bisættelse. Uanset om I er vel forberedte på det der nu er sket eller ej, så får I saglig og professionel vejledning fra en erfaren, lokal bedemand med kendskab til Aalborg og de andre nordjyske byer.

En støtte til familien hos bedemand Per Ryevad

Der findes mange typer bedemænd i Aalborg. De tror på at vores måde at gøre  tingene på, med fleksibilitet og udgangspunkt i den enkelte pårørende, gør dem til et trygt valg. Anvend vores beregner under hhv. Bisættelse, Begravelse, Askespredningeller Uden ceremoni og få en forventet pris på begravelse, bisættelse eller askespredning i Aalborg og Nordjylland. Så er der styr på økonomien. Ellers kan I trygt ringe for et uforpligtende tilbud på 98 14 24 40 og så vil de gennemgå det hele med jer. I kan også bestille hjemmebesøg og få en snak om hvad der skal ske, så rådgiver de jer bedst muligt i den svære tid. Du kan derfor føle dig i trygge hænder hos dem og med online bestilling, under de enkelte begravelsesformer, kan du lettere få sat gang i den svære proces. De bruger den tid der skal til for at finde ud af hvad netop din familie har brug for når dødsfaldet er sket. Sammen skabes overblikket og de er til rådighed 24-7 indtil du selv er klar til at slippe. Opstår der spørgsmål og problematikker efter højtideligheden står de til rådighed med råd og vejledning ud fra de erfaringer de har gjort sig.

Kontakt din lokale bedemand i Aalborg når DU har brug for det!

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram