1515/0909-1616

Designhaus er nyt medlem

Designhaus er nyt medlem

Designhaus har til huse på Gugvej 124 i Aalborg SØ. I deres store showroom finder du et væld af spændende og kreative løsninger baseret på Schmidt’s køkken-, bad- og interiørløsninger. Leder du efter en ny og anderledes køkken-, bad- eller garderobeløsning med lang levetid, designet efter dit budget? Så vil Desinghaus gerne tage en uforpligtende snak med dig om hvilke af deres løsninger, der passer til din situation. Designhaus er et af de få køkkenfirmaer i Aalborg, der kan tilbyde en totalløsning, da deres søsterfirma, Torp Byg, er fyldt med dygtige håndværkere, der er klar til at arbejde på dit nye køkken-, bad- eller garderobeprojekt.

Totalløsninger
Et nyt køkken eller badeværelse – eller måske begge dele?

Det lyder som en kæmpe mundfuld, men det behøver det ikke at være. Specielt ikke når du handler køkken og bad hos Designhaus. De har nemlig specialiseret sig i at gøre både beslutningsprocess og installation til en overkommelig affære.

Ved at have kvalitetsbevidste håndværkere inhouse – og anvende dem, når deres kunder skal have nyt køkken og/eller bad, gør Designhaus mange ting lettere. De klarer alle beregninger og kalkuler, således at kunden kun har en pris at skulle forholde sig til, inden det går løs. Og fordi Designhaus ikke er afhænge af eksterne håndværkere, kan de time og tilrettelægge arbejdet effektivt og præcist, således at byggetid og -rod begrænses til et minimum – til glæde for alle parter.

Hvorfor vælge Designhaus? Læs mere her: http://designhaus.dk/hvorfor-designhaus/

designhaus1

_DSC9087            _DSC9083

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram