2929/0404-1616

Deloitte

Deloitte

Revision er en kompliceret proces, og revisors rolle som rådgiver og bindeled i den finansielle rapportering har aldrig været vigtigere – uanset om det drejer sig om regnskab, årsrapport, compliance eller overholdelse af de internationale regnskabsstandarder, IFRS.

 

Deloitte’s værktøjer vedrørende delårsrapportering er opdateret med nye og ændrede bestemmelser, som virksomhederne skal være opmærksomme på ved aflæggelse af delårsrapporter i 2016, og kan derfor bidrage til, at antallet af fejl og mangler i delårsrapporterne for 2016 minimeres.

 

Deloitte tilbyder at gennemgå virksomhedens udkast til delårsrapport (compliance tjek) for at sikre, at delårsrapporten overholder kravene i IAS 34 og lovgivningen i Danmark om delårsrapporter. Et alternativ kan være et review af delårsrapporten, hvor der afgives en reviewpåtegning på delårsrapporten.

 

På kontoret i Aalborg er Deloitte i alt 75 medarbejdere med stærke faglige kompetencer – helt lokalt og nemt for dig. Det er vigtigt i dagligdagens arbejde som rådgiver for det lokale erhvervsliv. I Deloitte kan de hjælpe med alle forretningsmæssige udfordringer. De løser revisions- og rådgivningsopgaver for virksomheder i alle størrelser og brancher – også din. De arbejder bl.a. med revision og regnskab, skat, moms og afgifter, strategi og økonomistyring.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram