1212/0404-1616

Aalborg Pirates (Cool East) er nyt medlem af ErhvervsNetværk 9220

Cool East

Den 16. september 2015 kunne ishockeyholdet, Aalborg Pirates præsentere den største sponsoraftale i klubbens historie, nemlig CSR-projektet, Cool East, der skal styrke Aalborg Øst, så bydelen bliver ”byens bedste bydel”.

En række socialt bevidste Aalborg-virksomheder, herunder netværksmedlemmerne: Aalborg Havn, Aalborg Portland og Himmerland Boligforening er gået sammen for at tage et samfundsmæssigt ansvar for at styrke Aalborg Øst i samarbejde med Aalborg Pirates. Formålet med Cool East-projektet er at støtte aktiviteter, der skaber social samhørighed, sundhed og kulturelle oplevelser for både børn, unge, voksne og ældre i området.

Cool East er en platform for eventprægede aktiviteter, som Aalborg Pirates koordinerer, og de har mange spændende idéer, der venter på at blive ført ud i livet med hjælp fra sponsorerne. De første store events bliver koncerterne, Cool Kids og Cool Beats vi tidligere har nævnt her på siden, og som du kan læse mere om og tilmelde dig her.

Hele ishockeyklubben er involveret i Cool East fra administrationen til trænerne og spillertruppen, der skal deltage i aktiviteterne. Det kan være som mentor for unge i området eller ved deltagelse i skolernes og fritidsordningers sportslige udfoldelser.

Lige som i sportens verden, så bliver projektet kun en succes, hvis projektet møder opbakning fra borgere, fans, organisationer og øvrige virksomheder i området, der ønsker at tage del i, eller bridrage til, projektet.

Læs mere om Aalborg Pirates her

 

Administrerende direktør, Thomas Bjuring og eventkoordinator, Philip Holstein fra Aalborg Pirates mødte Eventgruppen.

eventgruppen

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram