29/04/2016

CO2LIGHT

CO2LIGHT

CO2LIGHT både producerer og forhandler LED produkter. Det betyder, at de har fuldstændig kontrol over kvaliteten af produktet, og ved alt om, hvordan det virker. Deres produkter udmærker sig ved en høj effektivitet, lang levetid, fantastisk farvegengivelse og utrolig konkurrencedygtig pris.

CO2LIGHT er en ingeniørvirksomhed, og går op i alle detaljerne ved produkter. Det betyder at der altid medfølger en lang garanti på minimum 3 år på deres produkter, og du kan altid være sikker på, at du modtager den højeste kvalitet. Produktsortiment er i konstant udvikling for at tilpasse sig tiden, og du anbefales derfor at kontakte dem, hvis du er interesseret i specifikke produkter, priser og specifikationer.

Når LED belysning typisk er dyrere end traditionel belysning, er der mange der spørger; “Hvorfor LED?”

Lysstofrør og glødepærer både summer og flimrer på baggrund af AC-strømtilførslen. Det er en dokumenteret kendsgerning, at disse 2 faktorer har skadelig effekt på mennesker. Eksempler herpå er hovedpine, migræne, sammenknebne øjne og stress. Som kontrast til dette står LED-belysning, som gennem konstant DC-spænding producerer tæt på ingen flimren samt lydløst tilfører belysning i dets fulde spektrum.

LED belysning er ydermere langt mere holdbar, med en typisk levetid på over 50.000 brændtimer, og den besidder en højere effektivitet end traditionel belysning. Det betyder, at når der bruges mindre strøm, opnås der er en større lysmængde, der skaber besparelser på elregningen og i CO2 regnskabet.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram