0909/1212-1717

Arkil er nyt medlem

Arkil er nyt medlem

Arkil er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder med godt 1800 ansatte og en omsætning på cirka 3 milliarder i Danmark og udlandet. De udfører alsidige entreprenørprojekter over hele landet for blandt andet Vejdirektoratet, BaneDanmark og landets mange forsyningsselskaber, de håndterer anlægsarbejder, havnebyggeri, fundering, tunnelering og store kabelprojekter, og de sætter et solidt aftryk på landets infrastruktur. De  håndterer alle slags forureningsoprensninger og asfalterer både kommunale og statslige veje. Samtidig er vi en stærk aktør på vejserviceområdet, hvor Arkild er en af pionererne inden for privat vejservice.

Arkil bygger på fremtiden, og deres motto er ”Kvalitet til tiden”.

De bygger fremtidens infrastruktur. Arkil bygger broer, lægger kabler og skaber forbindelse. De renser den forurenede jord, bygger kloakker og leverer et renere miljø. De anlægger fra grunden, bygger fundamenterne, laver havnebyggeri, producerer asfalten og baner vejen frem. Arkil passer på vejen, når den er bygget, og bevarer dens høje standard.

Arkil ønsker at være en virksomhed med fagligt dygtige og innovative medarbejdere med høj troværdighed og integritet.

Samtidig er det en væsentlig del af hverdagen at udvise omhu, omtanke og risikobevidsthed i deres aktiviteter.

 

Læs mere her

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram