2727/0303-1818

Arena Nord

Arena Nord er nyt medlem

ARENA NORD ER ET KULTUR-, KONFERENCE- OG SPORTSCENTER BELIGGENDE I LYSETS LAND I FREDERIKSHAVN.

Frederikshavn er med sin unikke placering ved Kattegat et færgeknudepunkt til Norden. Arena Nord er med sine 15.000 m2 det største kultur -, konference- og sportscenter nord for Limfjorden og ligger 45 minutters kørsel fra Aalborg og byens internationale lufthavn. Det nordlige motorvejsnet, der går igennem noget af landets kønneste natur, ender i Frederikshavn og gør rejsen til en oplevelse. Kun ca. 10 minutters gang fra Arena Nord finder du centrum af Frederikshavn med 9 hoteller og en sengekapacitet på 1700. 20 minutters kørsel fra Arenaen udvides sengekapaciteten til 2700 sengepladser. Frederikshavn har en hyggelig atmosfære og et stort udbud af shoppingmuligheder, cafeer, restauranter og seværdigheder.

ARKITEKTONISK OG ÆSTETISK ER ARENA NORD EN ENER

…der med sin cirkelrunde form bryder med den gængse opfattelse af, hvordan et konferencecenter skal se ud. Arena Nord er det ny samlingssted i Nordjylland og blev indviet i 2005. Det samlede areal udgør 15.000 m2, som med sin indretning er egnet til alle formål. Den runde Arena fungerer som stedets naturlige centrum, hvor der er direkte adgang til 3 store halanlæg samt møde- og konferencefaciliteter. Bag den blanke glasfacade byder den lyse og rummelige foyer brugere og gæster velkommen, og den fungerer som det praktiske binde-led mellem den store, runde Arena, de øvrige haller, cafémiljø og informationsområde. Fra foyeren fører en bred trappe op til overetagen, hvor de faste balkonpladser, konference- og mødefaciliteter er placeret. Fra overetagens balkon er der udsigt og overblik over foyerens livlige aktivitet.

FLEKSIBILITET OG FUNKTIONALITET

Arena Nords unikke arkitektur går hånd i hånd med en gennemtænkt funktionalitet.
Arenaen fungerer som et fleksibelt rum, der ved hjælp af mobile tribuner kan skifte form og funktion og danne ramme for alle former for begivenheder. Det er muligt at placere tilskuere hele vejen rundt om begivenheden, og formen skaber grundlag for intense og enestående sports- og kulturoplevelser. Arenaen kan huse op til 4.000 stående tilskuere, 2.500 tilskuere til sportsbegivenheder og mere end 1.600 siddende konferencedeltagere. De øvrige haller kan huse op til 1.000 tilskuere. Konferencerummene findes i forskellige størrelser, hvor det mindste har plads til 40 deltagere og det største til 190. De mange forskellige lokaler, haller og Arenaens fleksibilitet gør Arena Nord til et sikkert valg for erhvervslivet, der planlægger konferencer, messer, stormøder og andre arrangementer; for kulturudbydere, der planlægger alt fra store koncerter til intime foredrag – og selvfølgelig når nationale og internationale sportsbegivenheder skal afvikles.

RÅDGIVNING

Planlægningen af et arrangement er afgørende for succes.
Uanset om det gælder sport, kultur, en fest eller konference, er det i planlægningsfasen en succes grundlægges. Hos Arena Nord har de erfaring med alle former for arrangementer, og de ved, hvordan de i fællesskab kan skabe en succes. De rådgiver i planlægningens mange faser og bidrager med viden, ideer og vores lokale netværk. Samarbejdspartnere: Arena Nord tilbyder mere end de ideelle fysiske rammer til sports-, kultur- og erhvervsorienterede begivenheder. Sammen med en lang række samarbejdspartnere kan de skabe totaloplevelser for dig og dine gæster – Ethvert arrangement skal være en oplevelse.

Læs mere her: https://www.arenanord.dk/ 

 width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram