1414/0101-1616

All-Travel

All-Travel

All-Travel er et anderledes forretningsrejsebureau, med speciale i håndlavede rejser for virksomheder og offentlige institutioner. 

All-Travel sparer din virksomhed for tid og penge, samtidig med de giver en personlig service. På den ene side er bestilling af rejser blevet mere fleksibel, men med de øgede mulighed for selv at bestille rejser, øges tidsforbruget hos den enkelte virksomhed. Når behovet er mere end en indenrigsbillet i ny og næ, har mange private virksomheder og kommunale institutioner valgt at benytte All-Travel.

All-Travel yder forretningsrejse service, som i de "gode gamle" dage, her er ingen teams med skiftende medarbejdere eller telefonsluser med ventetid. All-Travel er fleksible og kan stå for din virksomheds samlede rejsekøb, eller dele heraf - det er helt op til den enkelte kunde.

Rejsebureaumæssigt kan All-Travel det samme som de største, men de tilbyder en helt anden service - de kalder det håndlavede rejser. Prøv det selv på din virksomheds næste rejse.

Se mere om All-Travel her

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram