15/03/2017

AC IntelliCom

AC IntelliCom

Hvor skal skabet stå?

Det spørgsmål er relevant for de fleste virksomheder i disse tider. Skal vi beholde vores traditionelle serverum, skal vi få serverinstallationen hosted eller måske få en cloudløsning? Overvejelserne kan være mange, både hvad økonomien angår og omkring rent praktiske spørgsmål, men uanset hvilken konklusion man kommer frem til, så er AC IntelliCom A/S en god medspiller at rådføre sig med.

AC IntelliCom A/S leverer og drifter IT-infrastruktur i virksomheders egne serverrum, i deres hostingmiljø og gennem cloudløsninger. Deres kunder er visionære og omkostningsbevidste virksomheder på tværs af brancher og i hele Danmark, som ønsker styr på driftsstabilitet, sikkerhed og udvikling.

Som en af de få IT-forhandlere i Danmark har de været med helt fra begyndelsen af IT i danske virksomheder under navnet AC Computer A/S, som blev grundlagt i 1981. Udviklingen af IT har altid været fascinerende og de er stolte af at have bidraget til den gennem vores kunder i så mange år.

De er certificeret partner på Microsoft, VMware, Citrix, Cisco, Symantec, Lenovo server, IBM Storage, IBM Power (System i – tidligere AS/400) m.fl.

Køb dine Microsoft Office 365 licenser hos AC IntelliCom og drag nytte af vores erfaring og rådgivning gennem hele processen – Office 365 er ikke “bare” Office, det er meget mere! Og der er rigtig mange valgmuligheder. De hjælper også med den efterfølgende daglige administration. Nemmere kan det ikke blive for dig som bruger!

Læs meget mere om hvad de kan på deres hjemmeside www.ac-intelli.com

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram