2828/0909-1616

Aalborg Teater er nyt medlem

Aalborg Teater er nyt medlem

Aalborg Teater – den gamle diva

I hjertet af Aalborg ligger et af byens ældste og smukkeste gamle kulturhuse. Stolt og stateligt knejser den skønne gamle diva, der midt i Jernbanegade – den gade der engang var tænkt som byens nye hovedstrøg. Man spørger som bekendt ikke om en dames alder, men i hele 138 år har hun lagt scene til et væld af kulturoplevelser, dog afbrudt af nogle år som Værnemagtsbiograf under 2. verdenskrig.

Størstedelen af landets kendte og elskede skuespillere har gennem tiden betrådt de skrå brædder i Jernbanegade for at give det teaterglade og kulturbegejstrede Nordjylland et væld af uforglemmelige oplevelser.

Indenfor de tykke gamle mure, der dækker over et areal på hele 7000 etage m2, og som bærer præg af, at der gennem tiden er blevet udvidet og inddraget andre omkringliggende bygninger, fornemmer man straks, at der banker ét stort hjerte. Hjertet på de næsten 100 mennesker, der har deres daglige virke i huset.

Alt fra de skuespillere som aften efter aften giver publikum uforglemmelige oplevelser på de tre scener, til frisører og skræddere, der tryller med hår og stof, sceneteknikere der gør magien mulig, lys- og lyddesignere der skaber stemninger, rekvisitører og malere der skaber de mest fantasifulde rekvisitter, til instruktører, scenografer, koreografer og forestillingsledere, der alle gør det hele muligt og sætter teatermagiens store hjul i svingninger.

Ikke mindre end 10 egen produktioner bliver det til på en sæson, og dermed kan den gamle diva bryste sig af at være landsdelens største producent af teater. Hvor der er hjerterum er der husrum og det viser antallet af gæster der besøger det gamle smukke hus i Jernbane alt om – på en sæson lægger ikke færre end 85.000 gæster vejen forbi.

Den skønne gamle diva i Jernbanegade ønsker fra sit inderste at, når lyset aften efter aften dæmpes, og de store ord og følelser, visuelle oplevelser og toner flyder over scenekanten og ned i mørket til publikum – at de sammen med alle dem indenfor murene kan mærke kærligheden. Og at de, efter lyset atter er tændt vil bære den videre i hjertet og ud i natten.

Tine Wammen glæder sig til at blive en del af netværket og lære jer alle at kende.
Vi har lovet at fortælle, at hun altid er klar til en uforpligtende snak om samarbejdsmuligheder.

Skal jeres næste firmaarrangement måske bestå af en rundvisning bag kulisserne, en lækker middag i Teatercaféen og en valgfri forestilling?

Du kan læse mere om teatret her: aalborgteater.dk/ 

 

 

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram